Het wordt in het zakelijke landschap steeds lastiger om uniek te blijven in personeels- en relatie events. Bowlingbanen en escape rooms heeft iedereen inmiddels wel een keer van binnen gezien. Van de doorsnee presentatie en borrel op een evenementen locatie wordt ook niemand meer warm. 

Uiteraard wil je je personeel, klanten of relaties toch iets speciaals aanbieden. Mensen willen elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer waar zij zich thuis voelen. Op dit moment zijn de foodtruckfestivals een hype; bijna iedere stad kent het wel op een leuk plein of in het park unieke foodtrucks waar de heerlijkste gerechten vanuit geserveerd worden. 

Dat is het antwoord om eens iets anders te organiseren. Samen met We Love Festivals hebben we Rrrollend for Business ontwikkelt en biedt dit de uitkomst met een compleet evenement op maat. Op één van onze prachtige en unieke locaties of gewoon op terrein van jouw eigen bedrijf of in de loods. 

Het verschil om jouw evenement tot een succes te maken! 

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent er van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
Fax: 084 745 96 81
info@kwik.eu