.

De opening van Level Leiden: een multifunctioneel bedrijvencentrum vroeg ons te helpen bij de opening van hun locatie. Na een onvergetelijk openingsfeest was het duidelijk. Ook voor Level maakt KWIK het verschil!

Opening Level Leiden

Level Leiden is een herkenbare 'landmark' bij het Centraal Station in Leiden. In Level Leiden worden diverse bewoners gehuisvest zoals, ROC Leiden, Topaz Revitel en Fitland XL (hotel, restaurant, fitness).

Voor de opening van dit prestigieuze pand werd KWIK ingeschakeld. KWIK heeft het concept bedacht en uitgevoerd voor de spectaculaire openingshandeling en de rondleiding met aansluitend de borrel. KWIK zorgde tevens dat alle betrokken partijen een bevredigind gevoel aan de opening zouden overhouden, wat zeker is gelukt. Een aantal dagen later werd het pand opengesteld voor omwonenden en geïnteresseerden, waarbij wij ook de regie hadden.  

Sfeerverslag Opening Level Leiden

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op via:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delfste Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
Fax: 084 745 96 81
info@kwik.eu