.

Producties waar we trots op zijn 
Geen rustige zomer voor ons, maar dat vinden wij helemaal niet erg. Heerlijk om bezig te zijn met de voorbereidingen voor mooie projecten voor MBO Rijnland, het Rode Kruis, het Ronald McDonald Huis en Rabobank Leiden - Katwijk. Wat een toeval dat alle klanten met een R beginnen. Dat moet een een onbewuste link zijn naar ons zusterbedrijf Rrrollend. Logisch ook, want wij gebruiken elkaars expertise bij diverse projecten om zo tot fantastische concepten te komen. Blijf ons volgen op onze Social Media kanalen

Uniek in de verhuur 
Onze grote zus Rrrollend heeft 2 fantastische containerbarren die niet alleen erg praktisch maar ook nog eens uiterst stijlvol zijn. De vintage grijze editie heeft twee uitgifte luiken en is geoptimaliseerd voor allround gebruik. De bruine bar doet aan als een heus oud bruin café en is voorzien van maar liefst drie uitgifte luiken. In beide gevallen is de hoge tafel met krukken optioneel. De barren zijn uitermate geschikt voor mooie productie tijdens jouw evenementen. Interesse? Stuur een bericht naar: info@welovefestivals.eu

Kennis & Fun
Tijdens een congres is het hoofddoel om kennis te vergaren. Maar is dit nog wel van deze tijd? Er zijn diverse mogelijkheden om kennis op te doen zonder naar een 'event' te gaan. Hoe zorg je dan voor een hoog bezoekersaantal? Leg de nadruk om de 'fun'. De kennis wordt op een ludieke en leuke wijze overgebracht d.m.v. een beleving aan te bieden. Maak de dag interactief met bijvoorbeeld een 'op maat gemaakte' theatershow waarbij het publiek handvatten geeft aan de acteurs. De acteurs laten op een 'speelse' wijze zien hoe er 'omgedacht' kan worden door anders naar uitdaginge te kijken. Zet een aantal kleine podia neer met een diversiteit aan line-ups zodat er voor elk wat wils is. Uiteraard is een concept met deze insteek op maat te maken. Interesse? Neem contact met ons op!


Vanaf vandaag heten wij Felice Kooman van harte welkom in ons team. Felice zet haar organisatietalent en social skills in t/m mei 2018.
Welkom Felice!

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent er van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
Fax: 084 745 96 81
info@kwik.eu