Voor de 9e keer op rij organiseerden wij de jaarlijkse vergadering voor de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden.

Ieder jaar wordt deze vergadering op een andere locatie georganiseerd. Dit jaar streken de leden neer in het mooie Den Haag. Met het Zuiderstrand theater als locatie voor de vergadering en lunch werd de dag gestart met een frisse zeelucht voor de 600 leden die zich hadden opgegeven. Na de lunch werden diverse activiteiten gestart. De leden konden vooraf kiezen voor een bezoek aan het Escher in het Paleis, gemeentemuseum Den Haag of Beelden aan Zee. Tevens was er een rondvaart door het authentieke Den Haag en werd er bij de Oranje wandeling stilgestaan bij de diverse paleizen waar Den Haag over beschikt.

Aan het einde van de activiteiten zijn de gasten terugebracht naar de stations of het theater waarna zij huiswaarts gingen.

 Met 7 begeleiders, 2 projectleiders en 600 gelukkige leden was het een geslaagde dag waar met een lach op terug gekeken kan worden.

 Volgend jaar staat Leeuwarden op de planning en wij kijken er naar uit om daar de leden te verwelkomen! 

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent er van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
Fax: 084 745 96 81
info@kwik.eu