Uitreiking Leidse Sportprijzen 2016 

In opdracht van de LSF organiseren wij voor het 5e jaar de uitreiking van het avonddeel waar de volwassenen sporters gehuldigd worden. In de middag bieden wij ondersteuning bij de huldiging van de jeugdkampioenen.


De opkomst was dit jaar erg goed en de stoelen waren goed gevuld in de Aalmarkt zaal. De winnaars: Boudewijn Roell (sportman), Tessa van Schagen (sportvrouw), Nienke van Zijp (coach), ZVL (ploeg), Evelyn van Leeuwen (aangepaste sporter) en Gustavo Hamer, Henk van Schaik, Juiliette Pijnacker, Tiba Vroom, Stan van Ruiten (aanmoedigingsprijs) beklommen het podium om hun prijs van Femke Dekker en gastuitreiker in ontvangst te nemen.

Dit jaar werd de ereprijs toegekend aan de overleden Albert Spijker. Deze prijs werd in ontvangst genomen door zijn vrouw en broer.

De opening was in handen van het kindercircus Miloco die een daverende show weggaf. Tijdens de column van Hielke Biemond werden de sporters op een ludieke wijze benoemt en gaf Trijntje van het Leonardo College samen met haar dansgroep ‘Criss Cross’ een spetterende dansshow.

De avond was een juiste mengeling van intermezzo’s en winnaars! KWIK verzorgde de totale productie en wij kijken terug op een geslaagde avond die vlekkeloos verliep!

 

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent er van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
Fax: 084 745 96 81
info@kwik.eu