.

Op 16 juni 2018 hebben wij meegewerkt aan het 'Open Huis' van het Ronald McDonald huis in Leiden.Hierbij konden omwonenden en andere geïnteresseerden en kijkje nemen in het Ronald McDonald huis.

Open Huis Ronald McDonald

Het Ronald McDonald Huis Leiden bestaat al 25 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Op 16 juni 2018 hebben we daarom het Open Huis georganiseerd met foodtrucks en entertainment voor de kids.

Het was een prachtige dag met gevuld met onder andere rondleidingen door het Huis, suikerspinnen, schminken en zeer indrukwekkende verhalen van oud gasten van het huis. Ontzettend mooi dat we hier onderdeel van mochten zijn.

Het Ronald McDonald Huis Leiden zei zelf na afloop:

"We kijken terug op fantastisch Open Huis, dat we vandaag nav ons 25-jarig jubileum hebben georganiseerd. Een dag met een lach, een traan. We hebben veel oud-gasten en buurtbewoners mogen ontvangen op ons ‘festivalterreintje’."

De opening van het mini festival.

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op via:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delfste Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
info@kwik.eu