.

Prodeba bestaat dit jaar 10 jaar en dat is goed gevierd op 25 augustus 2018.

Prodeba bestaat 10 jaar! 

Prodeba Leiden bestaat 10 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Prodeba helpt ieder kind, iedere (jong) volwassene zijn of haar kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken die een achterstand hebben. 

Op 25 augustus 2018 begon de dag met warm ontvangst; iedereen kreeg een lekkere cocktail met een wafel. Daarna opende de dag officieel met een spectaculair HAKA optreden om iedereen warm en energiek te maken voor de workshops. 

Daarna waren er allerlei ludieke workshops op de boerderij. Denk aan het schilderen van een levensgroot beeld van een koe die nog steeds op het erf pronkt, escape room op locatie, capoeira, een cocktailworkshop en boogschieten.

De workshops werden twee rondes gegeven en gevolgd. Hierna was volgde een gezellige borrel met heerlijke hapjes van All Class, en sloten we af met het Leids coverfenomeen O' Nine. Dit ging vanzelfsprekend helemaal los!.

De levensgrote koe die tijdens het feest door alle werknemers beschilderd is. 

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op via:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delfste Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
info@kwik.eu