.

Op 25 oktober 2017 organiseerden wij voor de 2e keer de onderwijsdag van PROO Leiden. Dit jaar sloot ook OBSG Leiderdorp aan.

Onderwijsdag PROO Leiden & OBSG

Om 08:20 uur opende Stadspodia hun deuren voor de 400 medewerkers en stond de koffie klaar! Het plenaire deel bestond uit een hilarische opening van Tartuffe, gevolgd door een korte presentatie van de directeur van PROO Leiden en OBSG Marton de Pinth.

Speciaal uit België was Luk Dewulf afgereisd om zijn visie over ‘talent’ te delen. Na afloop stapten de medewerkers op de fiets om naar de workshoplocaties bij het Davinci college, Kagerstraat en de Viersprong, Bonairestraat te gaan.

Elke basisschool verzorgde een workshop waar de medewerkers zich vooraf voor konden registreren via een website. De aula van de Kagerstraat was omgebouwd tot een mooie eetgelegenheid waar nog een heerlijke lunch werd geserveerd.

Na de lunch kon men het programma van het LOF (Leids Onderwijs Festival) volgen, waarna iedereen zich weer verzamelde bij Grand Café de Burcht voor een gezamenlijke afsluiting én een borrel. 

Zoals elk jaar werd het spel Petje op – Petje af gespeeld en sloot de band ‘The Big Swingers’ de dag swingend af!

‘We hebben heel veel positieve reacties gekregen en nogmaals dank voor de goede organisatie!’ - Nathalie van der Arend, PROO Leiden -

De opening in stadspodia. 

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op via:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delfste Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
Fax: 084 745 96 81
info@kwik.eu