.

Op 7 oktober hebben wij geholpen bij de productie van Universiteit Leiden. 

Weekend van de wetenschap

Door heel Nederland opende op 6 en 7 oktober bedrijven, instituten, musea en universiteiten hun deuren voor publiek om hen kennis te laten maken met wetenschap. De Universiteit van Leiden deed ook mee en organiseerde samen met ons twee inspirerende bijeenkomsten in de stadsgehoorzaal in Leiden. Tijdens de eerste bijeenkomst werden wetenschappers verbonden met professionals die in de praktijk werken met jongeren, om zo hun kennis met elkaar te delen.

 De tweede bijeenkomst, Backstage in je brein, gaf de bezoekers (jong en oud) een kijkje in het puberbrein. Er waren bijzondere sprekers en interviews met onder andere YouTuber Quincy Misiedjan (Quinsding) en hoogleraar Neurocognitieve Ontwikkelingspsychologie Eveline Crone, tevens schrijfster van het boek ‘het puberende brein’. De dag werd afgesloten met de lancering van de website www.kijkinjebrein.nl een feestelijk moment!

De foto's zijn van  het Brein & Development Onderzoekscentrum, Universiteit Leiden. De fotograaf is Marc de Haan.

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op via:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delfste Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
info@kwik.eu