Allereerst: vergeet niet goed voor jezelf te zorgen; download hier onze self-care tips!

Wij bieden onze hulp aan tijdens de Coronacrisis

Het is voor velen van ons geen gemakkelijke periode. Werkzaamheden staan stil en we raken steeds meer geïsoleerd van elkaar. Bezoekjes en daarmee sociaal contact zijn deze dagen minimaal en frisse buitenlucht is schaars. Gelukkig duiken er ook steeds meer mooie en positieve geluiden en initiatieven op: samen staan we sterk!

 

Natuurlijk willen wij ook ons steentje bijdragen om elkaar een hart onder de riem te steken én elkaar te helpen waar nodig en mogelijk! Evenementen organiseren is helaas niet meer mogelijk, maar er zijn andere manieren waarop wij kunnen helpen en dat is voornamelijk ons netwerk beschikbaar stellen! Waar moet je dan aan denken?

  • Heb jij een mooi initiatief dat onder de aandacht gebracht moet worden? Laat het ons weten dan kunnen wij dit delen.

  • Heb jij nog hulp nodig in de vorm van leveranciers of heb je de informatie/mening nodig van een professional? Wij gaan voor je op zoek en brengen jullie in contact met elkaar.

  • Heb je een idee voor een goed initiatief, maar weet je niet hoe je moet beginnen of loop je vast? Wij kunnen wellicht helpen!

 

Of heb je zelf misschien een idee of een vraag aan ons waarbij wij het beste bij kunnen helpen? Ook die ideeën/voorstellen zijn meer dan welkom: wij staan voor jullie klaar! Vul dan onderstaand Support Formulier in met jouw gegevens en ideeën/vragen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Samen kunnen we mooie dingen laten gebeuren!

Support Formulier
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom, uiteraard op 1,5 meter. We kunnen ook via Teams een brainstorm afspreken, effectief en efficiënt!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: