Corporate Events

In de b2b business zijn evenementen een groot en belangrijk onderdeel. Zo kun je denken aan het organiseren van congressen, de opening van een nieuw pand, b2b evenementen, of het geven van een borrel om een waardevol netwerk samen te brengen. Het doel van corporate events loopt redelijk uiteen, maar het samenkomen, ofwel de ontmoeting, staat juist voorop. Helaas is het nu niet allemaal mogelijk, maar we zijn ervan overtuigd dat het straks weer mogelijk is. Regeren is ook vooruitzien toch?              

Wij hebben al meer dan 19 jaar ervaring in event organisatie, zo ook in corporate events. Eerder hebben wij gewerkt voor klanten als DHL, Gemeente Leiden, de Rabobank en ministeries.

Wij ontzorgen in:

  • Inzet van personeel

  • Ticketverkoop

  • Design en drukwerk

  • Zoeken juiste locatie

  • Budgetbeheer

  • Marketing (online en offline)

  • Productie

Deze klanten gingen u voor

KWIK Events zakelijk evenement DHL

DHL

Meerdere keren hebben wij samen met de interne projectgroep van DHL het fenomeen 'Eurocup' georganiseerd: het voetbaltoernooi met 40 teams van werknemers uit diverse landen uit heel Europa. 

KWIK events zakelijk evenement Gemeente Leiden

Gemeente Leiden  

De Gemeente Leiden komt eens per jaar samen met alle medewerkers tijdens de Kennisdag om zo elkaar te ontmoeten en van en met elkaar te leren. Zo volgen zij meerdere workshops en seminars en genieten zij uiteraard van een heerlijke lunch en borrel!

KWIK events zakelijk evenement Rabobank

Rabobank

Sinds 2018 organiseren we in samenwerking met de Rabobank elk jaar vier ontzettend mooie producties, namelijk de Rabobank wensenfondsavonden. Wensen komen uit tijdens deze vier evenementen in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Gelukkige winnaars gaan met prachtige cheques naar huis. Blije gasten, blije klant!