Digitale Evenementen

Nu meer dan ooit is het belangrijk om zichtbaar en verbonden met elkaar te blijven. De connectie tussen werkgever en werknemers, werknemers onderling, maar ook tussen leverancier en consument is van essentieel belang om samen naar dezelfde doelen te blijven streven én kennis te blijven delen.

Hoewel dit door middel van live events niet meer mogelijk is, betekent dat niet dat het nu niet kan. Daarom bieden wij nu een speciaal online platform aan die dit wél mogelijk maakt. Een digitaal evenement is de uitkomst om toch samen te komen, het wij-gevoel te blijven behouden, te netwerken en om alle werknemers te bedanken voor hun inzet. Dit platform kan geheel naar wens ingevuld worden, met plenaire sessies, besloten workshops en live optredens voor tijdens de borrel.

Alles wat wij kunnen betekenen in de organisatie van digitale evenementen hebben wij opgesomd in onderstaande infographic:

Enthousiast geworden of heb je nog extra vragen? Neem dan contact met ons op en dan plannen we een vrijblijvend gesprek in. Daarnaast is het ook mogelijk een gratis demo aan te vragen waarin we alle mogelijkheden laten zien.

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden