Online Events

Nu meer dan ooit is het belangrijk om zichtbaar en verbonden met elkaar te blijven. De connectie tussen werkgever en werknemers, werknemers onderling, maar ook tussen leverancier en consument is van essentieel belang om samen naar dezelfde doelen te blijven streven én kennis te blijven delen.

Geen live events maar er is toch van alles mogelijk. Wij hebben een oplossing: een online platform. Een online event is de uitkomst om toch samen te komen, het wij-gevoel te blijven behouden, te netwerken en om alle werknemers te bedanken voor hun inzet. Dit platform kan geheel naar wens ingevuld worden, met plenaire sessies, besloten workshops en live optredens tijdens de borrel. En het is ook zeker geschikt om de Open Dagen voor het onderwijs te organiseren.

Open Dag Coenecoop College

Nieuwjaarsreceptie Leiden 2020- 2021

Enthousiast geworden of heb je nog extra vragen? Neem dan contact met ons op en dan plannen we een brainstorm, online uiteraard, in!

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom, uiteraard op 1,5 meter. We kunnen ook via Teams een brainstorm afspreken, effectief en efficiënt!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: