Prodeba bestaat 10 jaar!

Prodeba Leiden bestaat alweer meer dan 10 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Prodeba helpt ieder kind, iedere (jong) volwassene zijn of haar kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken die een achterstand hebben. 

 

De dag begon met warm ontvangst; iedereen kreeg een lekkere cocktail met een wafel. Daarna opende de dag officieel met een spectaculair HAKA optreden om iedereen warm en energiek te maken voor de workshops.

 

Daarna waren er allerlei ludieke workshops op de boerderij. Denk aan het schilderen van een levensgroot beeld van een koe die nog steeds op het erf pronkt, escape room op locatie, capoeira, een cocktailworkshop en boogschieten.

De workshops werden twee rondes gegeven en gevolgd. Hierna was volgde een gezellige borrel met heerlijke hapjes van All Class, en sloten we af met het Leids coverfenomeen O' Nine. Dit ging vanzelfsprekend helemaal los!

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom, uiteraard op 1,5 meter. We kunnen ook via Teams een brainstorm afspreken, effectief en efficiënt!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: