Projecten

 • Rabobank Wensenfonds

  Sinds 2018 beginnen we elk jaar met vier ontzettend mooie producties, namelijk de Rabobank wensenfondsavonden. Wensen komen uit tijdens deze vier evenementen in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Gelukkige winnaars gaan met prachtige cheques naar huis. Blije gasten, blije klant! 

 • Start studiejaar MBO Rijnland

  Op de Derde Donderdag in September is het feest bij mboRijnland. De start van het nieuwe studiejaar wordt dan gevierd door alle 1500 werknemers. Deze dag is gevuld met vele workshops en boeiende sprekers en eindigt altijd met een gezellige borrel.

 • PROO Leiden/Leiderdorp

  Een keer in de twee jaar vindt de Onderwijsdag van PROO Leiden/Leiderdorp plaats. Alle werknemers van verschillende scholen uit Leiden en Leiderdorp komen samen voor een plenaire opening, gevolgd door workshops, een heerlijke lunch en een afsluitende borrel. 

 • Prodeba bestaat 10 jaar!

  Prodeba Leiden bestaat al meer dan 10 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Prodeba helpt ieder kind, iedere (jong) volwassene zijn of haar kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken die een achterstand hebben. 

 • Kennisdag Gemeente Leiden

  Voor de jaarlijkse Kennisdag voor de ambtenaren van de Gemeente Leiden heeft ons team de lunch, een aantal workshops en de borrel verzorgt. Dit is altijd een inspirerende dag die in het teken van duurzaamheid en kennis opdoen staat.

 • Winkelcentra

  Voor verschillende winkelcentra en -straten in Nederland verzorgen wij de online en offline marketing, versiering in en rondom de centra en straten én natuurlijk op maat gemaakt entertainment voor alle bezoekers tijdens de feestdagen. Zo maak je van winkelen een leuke beleving!

 • Open Huis Ronald McDonalds

  Het Ronald McDonald Huis Leiden bestaat al meer dan 25 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben we onder andere een Open Huis georganiseerd met foodtrucks en entertainment voor alle kids.

 • Leidse Sportprijzen

  Al vanaf 2011 organiseren we in samenwerking met de Leidse SportFederatie de uitreikingen van de Leidse sportprijzen. Alle Leidse sporters op top niveau komen bij elkaar om te kijken wie van hun naar huis gaat met deze felbegeerde prijzen.

 • DHL Eurocup

  Na een afwezigheid van 8 jaar besloot DHL om wederom het fenomeen 'Eurocup' te organiseren in Lommel, België: het voetbaltoernooi met 40 diverse landen uit heel Europa. KWIK heeft samen met de interne projectgroep van DHL de editie van 2015 georganiseerd.

 • Ronald McDonalds Huis feest

  Het Ronald McDonald Huis Leiden bestaat dit jaar al 25 jaar, en dit moest natuurlijk gevierd worden. Op vrijdag 2 november kwamen alle (oud-) vrijwillgers samen bij Grand Café de Burcht voor een avond gevuld met muziek, eten, drinken en heel veel plezier!

 • Weekend van de Wetenschap

  Door heel Nederland openen in oktober bedrijven, instituten, musea en universiteiten hun deuren voor publiek om hen kennis te laten maken met wetenschap. De Universiteit van Leiden deed ook mee en organiseerde samen met ons twee inspirerende bijeenkomsten in de stadsgehoorzaal in Leiden.

 • Facebook Clean
 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom, uiteraard op 1,5 meter. We kunnen ook via Teams een brainstorm afspreken, effectief en efficiënt!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: