Weekend van de Wetenschap

Op 7 oktober hebben wij geholpen bij de productie van Universiteit Leiden. 

Door heel Nederland opende op 6 en 7 oktober bedrijven, instituten, musea en universiteiten hun deuren voor publiek om hen kennis te laten maken met wetenschap. De Universiteit van Leiden deed ook mee en organiseerde samen met ons twee inspirerende bijeenkomsten in de stadsgehoorzaal in Leiden. Tijdens de eerste bijeenkomst werden wetenschappers verbonden met professionals die in de praktijk werken met jongeren, om zo hun kennis met elkaar te delen.

 De tweede bijeenkomst, Backstage in je brein, gaf de bezoekers (jong en oud) een kijkje in het puberbrein. Er waren bijzondere sprekers en interviews met onder andere YouTuber Quincy Misiedjan (Quinsding) en hoogleraar Neurocognitieve Ontwikkelingspsychologie Eveline Crone, tevens schrijfster van het boek ‘het puberende brein’. De dag werd afgesloten met de lancering van de website www.kijkinjebrein.nl een feestelijk moment!

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom, uiteraard op 1,5 meter. We kunnen ook via Teams een brainstorm afspreken, effectief en efficiënt!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: