top of page

Corporate events / bedrijfsfeesten

In de b2b business zijn evenementen een groot en belangrijk onderdeel. Zo kun je denken aan het organiseren van congressen, de opening van een nieuw pand of het geven van een borrel om een waardevol netwerk samen te brengen. Het doel van corporate events loopt redelijk uiteen, maar het samenkomen, ofwel de ontmoeting, staat juist voorop.  

 

Een bedrijfsfeest wordt soms enkel als kostenpost gezien en dat is zonde! Zo verhoogt een feest voor het personeel namelijk hun tevredenheid en tevreden personeel zorgt weer voor een hogere klanttevredenheid. Daarbij is het ook belangrijk om relaties warm te houden, waarvoor een feest ook een goede tool is. Een waardevolle investering dus! Jubileum op komst? Tijd voor teambuildingactiviteiten? Vier het! 

 
Wij hebben al meer dan 19 jaar ervaring in event organisatie, zo ook in corporate events en bedrijfsfeesten. Eerder hebben wij gewerkt voor klanten als DHL, Gemeente Leiden, de Rabobank en ministeries, Prodeba, Cardea en LUMC. 

​ 

Wij ontzorgen in: 

  • Inzet van personeel 

  • Ticketverkoop 

  • Design en drukwerk 

  • Zoeken juiste locatie 

  • Budgetbeheer 

  • Marketing (online en offline) 

  • Productie 

Deze klanten gingen u voor

SRON-Opening-2021

SRON

De verhuizing van SRON moest uiteraard gevierd worden. Dit hebben wij gedaan door een open dag te organiseren zodat alle medewerkers en hun families het nieuwe pand konden bewonderen. Deze open dag was vol met leuke elementen zoals de Spacebuzz van André Kuipers en heerlijke hapjes en drankjes. In 2022 wordt het pand voor relaties officieel geopend door een zeer speciale gast. Een opdracht waar we trots op kunnen zijn! 

Rabobank-clubsupport

Rabobank

Al aantal jaar mogen wij voor de Rabobank nieuwe evenementen organiseren. Zo ook de Rabo Club actie, waarbij jaarlijks honderden verenigingen in het zonnetje wordt gezet. Door een stemming van de leden krijgen zij een cheque aangeboden om een droom te realiseren. Deze dag eindigde met vele blije gezichten en mooie herinneringen. 

DCN-logo.png

DCN

Elk jaar organiseert DCN een groots kerst diner voor al de medewerkers.  Door corona was dit niet mogelijk maar juist voor de lockdown konden wij een aangepaste “festival” dag organiseren in Caribbean Style. De zwoele percussiemuziek en heerlijke cocktails maakten de sfeer compleet.

bottom of page