Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest wordt soms enkel als kostenpost gezien en dat is zonde! Zo verhoogt een feest voor het personeel namelijk hun tevredenheid en tevreden personeel zorgt weer voor een hogere klanttevredenheid. Daarbij is het ook belangrijk om relaties warm te houden, waarvoor een feest ook een goede tool is. Een waardevolle investering dus! Jubileum op komst? Tijd voor teambuildingactiviteiten? Vier het!

 

Wij hebben al meer dan 19 jaar ervaring in event organisatie, zo ook in bedrijfsfeesten. Eerder hebben wij gewerkt voor klanten als Prodeba, Cardea en LUMC.      

Wij ontzorgen in:

  • Inzet van personeel

  • Design en drukwerk

  • Geschikte locatie zoeken

  • Budgetbeheer

  • Productie

  • Activiteiten

Deze klanten gingen u voor

Jubileumsfeest Prodeba

Prodeba

Prodeba Leiden bestaat al meer dan 10 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Prodeba helpt ieder kind, iedere (jong) volwassene zijn of haar kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken die een achterstand hebben.  Alle werknemers kwam samen op de eigen locatie van Prodeba en volgden leuke workshops. Tot slot werden zij getrakteerd op een heerlijk walking diner en optreden van O'Nine.

Personeelsfeest Food Festival op maat Cardea

Cardea

Cardea besloot het personeelsfeest eens anders te organiseren dan met een standaard borrel of diner; op het erf van een boerderij creëerden wij een mini Food Festival, geheel op maat gemaakt. Het personeel kon de hele dag genieten van heerlijk eten en drinken met live muziek op de achtergrond. Het terrein was sfeervol aangekleed en de mede-organisatoren konden ook ontspannen genieten, wij ontzorgen in alles!

Jubileumsfeest Festivalweek LUMC

LUMC

Voor het lustrum van het LUMC hebben we niet één feest, maar een hele festivalweek opgezet met meerdere workshops, optredens, seminars en diners. Zo werd niet enkel het personeel in het zonnetje gezet, maar ook relaties. Een heel spectaculair lustrum dat niet snel vergeten wordt!