top of page

Evenementen

Het organiseren van een evenement is een vak. Bedrijven hebben vaak een idee wat ze willen en geven de productie geheel uit handen. Regelmatig wordt er een projectteam geformeerd met medewerkers van de opdrachtgever en KWIK. Gezamenlijk ga je dan aan het werk om een event te organiseren waarbij wij de regie voeren. Fijn om in een co-productie de wensen van de klant te realiseren.

Wij zijn trots dat we prachtige producties hebben mogen verzorgen voor DHL International, de Gemeente Leiden, PROO Leiden Leiderdorp, de Rabobank, de Universiteit en vele vele anderen.

Altijd vanuit onze visie: ontmoet, beleef, herinner.

​ 

Wij ontzorgen in de volledige evenementenproductie: 

  • Inzet van personeel 

  • Ticketverkoop 

  • Design en drukwerk 

  • Zoeken juiste locatie 

  • Organiseren van het evenement, inclusief entertainment, food en andere wensen

  • Budgetbeheer 

  • Marketing (online en offline) 

corperate-events-Kwik.jpg

Bedrijfsevenementen

In de b2b business zijn evenementen een groot en belangrijk onderdeel. Zo kun je denken aan het organiseren van congressen, de opening van een nieuw pand of het geven van een borrel om een waardevol netwerk samen te brengen. 

Een greep uit onze specialismen

MVFotografie_2022-05-28_Gin&Rum_Utrecht_004.jpg

Festivals

Heb je iets te vieren en ben je de standaard borrels ook zat? Kies dan voor een eigen festival op maat! Stel je voor… op jouw eigen locatie een Food Festival met foodtrucks, een podium met live optredens en een bar met cocktails, speciaal biertjes en heerlijke wijnen.

Onderwijsdagen-Kwik.jpg

Onderwijsdagen

Werk jij in het onderwijs? Dan weet jij vast hoe fijn het is om eens per jaar met alle collega’s samen te komen. Zo ontmoeten mensen elkaar hier soms voor het eerst, of zien ze elkaar weer eens na maanden.

bottom of page