top of page

Dit doen wij...

Wij ondersteunen bedrijven bij communicatie- en marketingactiviteiten. Dat kan het maken van een brochure zijn maar ook het bedenken en aanbieden van verschillende merchandising artikelen.

Onze specialismen

_MG_1728.jpg
Evenementen

Wij ondersteunen bedrijven bij de organisatie van een evenement. Dit kan van A to Z, dus geheel ontzorgen,  of een deel daarvan. Hierover maken we vooraf goede afspraken.

Relatiemarketing

Wij ondersteunen bedrijven bij communicatie- en marketingactiviteiten. Dat kan het maken van een brochure zijn maar ook het bedenken en aanbieden van verschillende merchandising artikelen.

Een greep uit ons portfolio

KIDV

Het Kennisinstituut Duurzame Verpakkingen bestond 10 jaar. Een goede reden om te vieren en dat werd gedaan met een publiekdebat. Deelnemers vanuit het bedrijfsleven en de politiek gingen met elkaar in debat. Wij hebben dit evenement geproduceerd en geregisseerd.

MVFotografie_2023-05-13_Gin&RumFestival_Rotterdam_44.jpg
Gin & Rum

Sinds twee jaar organiseren wij ook Gin & Rum festivals in diverse steden. Ruim dertig standhouders en ruim 1200 bezoekers treffen elkaar in een mooie, unieke locatie.

Portfolio
Afscheid burgemeester.jpeg
Afscheid
Henri Lenferink

Zestien jaar was hij de 1e burger van Leiden. In september nam hij afscheid en mochten wij het avondprogramma produceren. Henri, het gaat je goed!

MVFotografie_2023-09-14_StedelijkGymnasium_Leerlingfestival_12.jpg
Stedelijk Gymnasium

Een school die 700 jaar bestaat. Een unicum en dus werd er groots uitgepakt met een festival voor de leerlingen en een reünie voor de oud-leerlingen. Wat zijn wij trots dat wij dit mochten organiseren!

Sportaccomodaties Leiden

Heel Leiden heeft er lang op moeten wachten maar op 7 oktober was het de dag….drie nieuwe sportaccommodaties werden geopend, allemaal met een grote show. Wij wensen alle sporters er veel succes!

Lustrum Faculteit Sociale Wetenschappen

De faculteit Sociale Wetenschappen bestond 60 jaar. Voor alle medewerkers mochten wij een actieve dag organiseren met workshops, lekker eten & drinken en uiteraard een swingend einde met oa Barry Badpak!

Met trots werken we onder andere voor:

Ontmoet

Beleef

Herinner

bottom of page