top of page

Dit doen wij...

Wij ondersteunen bedrijven bij communicatie- en marketingactiviteiten. Dat kan het maken van een brochure zijn maar ook het bedenken en aanbieden van verschillende merchandising artikelen.

Onze specialismen

MVFotografie_2022-06-18_Gin&Rum_Rotterdam_CruiseTerminal_18.jpg
_MG_1728.jpg
Evenementen

Wij ondersteunen bedrijven bij de organisatie van een evenement. Dit kan van A to Z, dus geheel ontzorgen,  of een deel daarvan. Hierover maken we vooraf goede afspraken.

Relatiemarketing

Wij ondersteunen bedrijven bij communicatie- en marketingactiviteiten. Dat kan het maken van een brochure zijn maar ook het bedenken en aanbieden van verschillende merchandising artikelen.

Een greep uit ons portfolio

9X7A2508.jpg
Topaz zorginstelling

Deze zorginstelling bestond in 2022 vijftien jaar. Een goede reden om dat te vieren vond de directie. Maar ook omdat de medewerkers onvoorstelbaar hard hebben gewerkt tijdens de corona periode.

MVFotografie_2022-06-18_Gin&Rum_Rotterdam_CruiseTerminal_4.jpg
Gin & Rum

Sinds twee jaar organiseren wij ook Gin & Rum festivals in diverse steden. Ruim dertig standhouders en ruim 1200 bezoekers treffen elkaar in een mooie, unieke locatie.

Portfolio
mvb2022-04-01-2155.jpg
Bouter

“Mijn opa, de oprichter van het bedrijf 100 jaar geleden, mag niet vergeten worden”. Dus daarmee zijn we aan de slag gegaan. Uiteraard was er een mooi feest voor de familie, klanten en medewerkers

bead5f55-1921-436e-99e6-cb45bd238abc.JPG
Floreo Kids

Een beetje inhoudelijk met een fikse dosis FUN! Dat was de opdracht van het projectteam van Floreo Kids met ruim 20 locaties in de Leidse regio.

MVFotografie_2022-10-13_Serco_32.jpg
Serco

Dit internationale bedrijf had net een fusie achter de rug en dus werd het tijd om elkaar eens goed te leren kennen.

Onderwijsdagen-Kwik.jpg
mboRijnland

Lid van de directie heeft in coronatijd afscheid genomen van het bedrijf. Dit werd dus een hybride bijeenkomst. Een maximaal aantal gasten live aanwezig en vele honderden collega’s konden digitaal meekijken. 

Met trots werken we onder andere voor:

Ontmoet

Beleef

Herinner

bottom of page