top of page

Evenementen productie

Je bent al goed op weg met de organisatie van jouw evenement, maar wanneer de productie van start gaat komen er allemaal vragen op je af waar je niet over hebt nagedacht… Zijn de bloemen al uit het water gehaald? Is het podium wel rolstoelvriendelijk? Is er gedacht aan afvalverwerking? Het lijkt allemaal leuk en simpel: ‘een feestje organiseren’, maar er komt absoluut meer bij kijken dan verwacht. Maar no worries, wij zijn er als productiebedrijf om je te helpen en te ontzorgen, zodat jouw evenement vlekkeloos verloopt.  

Wij ontzorgen in:

  • Draaiboek beheer

  • Vergunning aanvragen

  • Evenementen checklist

  • Inzet van personeel

  • Techniekcheck
     

Een greep uit onze evenementen

Evenementorganisatie Gin & Rum Festival

Gin & Rum Festival

Denk je eens in: een festival waar je eerst van de lekkerste Gin's en Rums kan proeven en dan van jouw favoriet een heerlijk mixdrankje bestelt. Je ploft neer in een zitzak en geniet van de livemuziek. Na je tweede drankje voel je je in je element en gaan de voetjes van de vloer! Nog leuker: dit kunnen wij ook bij jullie op je eigen locatie verzorgen!

Festival-KWIK.png

Create your own Festival

Misschien heb je zelf wel een gaaf idee voor een festival of wil je een op maat gemaakt festival als bedrijfsfeest voor al jouw personeel en relaties. Neem dan vooral contact met ons op en laat ons helpen met de event organisatie. Zo kunnen wij jou met verschillende onderdelen tijdens de gehele productie ondersteunen.
bottom of page