Evenementenproductie

Je bent al goed op weg met de organisatie van jouw evenement, maar wanneer de productie van start gaat komen er allemaal vragen op je af waar je niet over hebt nagedacht… Zijn de bloemen al uit het water gehaald? Is het podium wel rolstoelvriendelijk? Is er gedacht aan afvalverwerking? Het lijkt allemaal leuk en simpel: ‘een feestje organiseren’, maar er komt absoluut meer bij kijken dan verwacht. Maar no worries, wij zijn er als productiebedrijf om je te helpen en te ontzorgen, zodat jouw evenement vlekkeloos verloopt.  
 

Wij hebben al meer dan 19 jaar ervaring in event organisatie, en zo zijn wij dus ook een productiebedrijf. Eerder hebben wij gewerkt voor klanten als het Ronald McDonald Huis, het LUMC en zitten wij in de productie van verschillende festivals als Rrrollend Food Festivals en de Gin & Rum festivals.

Wij ontzorgen in:

  • Draaiboek beheer

  • Vergunning aanvragen

  • Evenementen checklist

  • Inzet van personeel

  • Techniekcheck
     

Een greep uit onze evenementen

Food Festival

Wie kent het niet… gezellige Food Festivals waar je vanuit authentieke busjes lekkere gerechten en drankjes kunt krijgen? Een muziekje en je liefste vrienden erbij en je hebt een topavond. Maar hoe leuk kan dit ook zijn voor je eigen bedrijf met je collega’s, relaties en klanten!

Gin & Rum Festival

Denk je eens in: een festival waar je eerst van de lekkerste Gin's en Rums kan proeven en dan van jouw favoriet een heerlijk mixdrankje bestelt. Je ploft neer in een zitzak en geniet van de livemuziek. Na je tweede drankje voel je je in je element en gaan de voetjes van de vloer! Nog leuker: dit kunnen wij ook bij jullie op je eigen locatie verzorgen!

Create your own Festival

Misschien heb je zelf wel een gaaf idee voor een festival of wil je een op maat gemaakt festival als bedrijfsfeest voor al jouw personeel en relaties. Neem dan vooral contact met ons op en laat ons helpen met de event organisatie. Zo kunnen wij jou met verschillende onderdelen tijdens de gehele productie ondersteunen.
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom, uiteraard op 1,5 meter. We kunnen ook via Teams een brainstorm afspreken, effectief en efficiënt!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: