Onderwijsdagen

Werk jij in het onderwijs? Dan weet jij vast hoe fijn het is om eens per jaar met alle collega’s samen te komen. Zo ontmoeten mensen elkaar hier soms voor het eerst, of zien ze elkaar weer eens na maanden. Daarnaast is dit een mooi moment om bijvoorbeeld tijdens de opening van het schooljaar de nieuwe plannen te presenteren, zodat iedereen dezelfde richting op werkt!

Wij hebben al meer dan 18 jaar ervaring in event organisatie, zo ook in onderwijsdagen. Eerder hebben wij gewerkt voor klanten als mboRijnland, PROO Leiden/Leiderdorp en Hogeschool Leiden.

 Wij ontzorgen in:

  • Inzetten van personeel

  • Registratie

  • Design en drukwerk

  • Geschikte locatie zoeken

  • Budgetbeheer

  • Marketing (online en offline)

  • Productie

Deze klanten gingen u voor

mboRijnland

Tijdens de 'Derde Donderdag in September' komt al het personeel van mboRijnland, zo'n 1500 man, samen om zo gezamenlijk officieel het nieuwe schooljaar te openen. De dag begint met een plenaire sessie met speeches, gevolgd door vele workshops met een heerlijke lunch en tot slot wordt aan het einde van de dag natuurlijk het glas gehefd! Iedereen gaat altijd met een grote glimlach weer het nieuwe schooljaar tegemoet!

PROO Leiden / Leiderdorp

Elke twee jaar viert PROO Leiden/Leiderdorp de Onderwijsdag met thema's als: 'Wat is het verhaal van jouw school?'. Tijdens deze dag komen bijna 600 werknemers van verschillende scholen in Leiden en Leiderdorp samen voor een inspirerende dag gevuld met een plenaire sessie, leerzame workshops en lezingen, een heerlijke lunch  en de dag wordt uiteraard afgesloten met een borrel met heerlijke hapjes en drankjes, waarbij zelfs de voetjes van de vloer gaan met live muziek. Een groot feest dus!

Hogeschool Leiden

De Hogeschool Leiden bestaat al meer dan 25 jaar en dat werd groots gevierd met een Parade in de Hogeschool! Medewerkers, hun familie, oud-medewerkers en relaties troffen elkaar in de school in een geheel andere sfeer. Na het officiële gedeelte volgde de reünie, waarbij de leukste, gekste en mooiste herinneringen werden gedeeld.

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden