top of page

Onderwijsdagen

Werk jij in het onderwijs? Dan weet jij vast hoe fijn het is om eens per jaar met alle collega’s samen te komen. Zo ontmoeten mensen elkaar hier soms voor het eerst, of zien ze elkaar weer eens na maanden. Daarnaast is dit een mooi moment om bijvoorbeeld tijdens de opening van het schooljaar de nieuwe plannen te presenteren, zodat iedereen dezelfde richting op werkt! Een keertje sparren over de mogelijkheden doen we graag!

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in event organisatie, zo ook in onderwijsdagen. Eerder hebben wij gewerkt voor klanten als mboRijnland, PROO Leiden/Leiderdorp en de Hogeschool Leiden.

Wij ontzorgen in:

  • Inzetten van personeel

  • Registratie

  • Design en drukwerk

  • Geschikte locatie zoeken

  • Budgetbeheer

  • Marketing (online en offline)

  • Productie

Deze klanten gingen u voor

mbo-rijnland-karin-bloemen.jpg

mboRijnland

Al meerdere evenementen hebben wij voor het mboRijnland mogen organiseren. Zo ook het afscheid van Ricardo Winter, een zeer gewaardeerd lid van het College van bestuur van mboRijnland. Helaas vanwege corona iets anders dan normaal, want een kleine kring mocht alleen fysiek aanwezig zijn. De oplossing? Een hybride evenement! Een twee uur durend programma met mooie speeches, persoonlijke videoboodschappen, en een lied geschreven door Karin bloemen. Met als klap op de vuurpijl kwam de burgemeester van Leiden, Henri Lenferink, langs met een koninklijke onderscheiding. 

2.png

Leonardo college

Voor het Leonardo college hebben wij een reünie georganiseerd voor 500 enthousiaste oud docenten en leerlingen. Via social media hebben we veel mensen kunnen traceren om te garanderen dat iedereen kon genieten van elkaar én mooie oude herinneringen konden ophalen.  

coenecoop-college.png

Coenecoop college

Corona heeft ervoor gezorgd dat de leerlingen en studenten thuisonderwijs hebben moeten volgen. Ook de open dag, een bekende traditie om een nieuwe school te kiezen kon niet live gehouden worden. Samen met het team van het Coenecoop College hebben we een digitale versie georganiseerd. Door het interactieve platform konden kinderen en ouders de verschillende lokalen bezoeken en gesprekken voeren met de docenten. 

bottom of page