Onderwijsdagen

Werk jij in het onderwijs? Dan weet jij vast hoe fijn het is om eens per jaar met alle collega’s samen te komen. Zo ontmoeten mensen elkaar hier soms voor het eerst, of zien ze elkaar weer eens na maanden. Daarnaast is dit een mooi moment om bijvoorbeeld tijdens de opening van het schooljaar de nieuwe plannen te presenteren, zodat iedereen dezelfde richting op werkt! Ook dit kan nu niet fysiek, maar we hebben fantastische online oplossingen. Een keertje sparren over de mogelijkheden doen we graag!

Wij hebben al meer dan 19 jaar ervaring in event organisatie, zo ook in onderwijsdagen. Eerder hebben wij gewerkt voor klanten als mboRijnland, PROO Leiden/Leiderdorp en Hogeschool Leiden.

 Wij ontzorgen in:

  • Inzetten van personeel

  • Registratie

  • Design en drukwerk

  • Geschikte locatie zoeken

  • Budgetbeheer

  • Marketing (online en offline)

  • Productie

Deze klanten gingen u voor

Eindsheet.jpeg

mboRijnland

DDiS 2020 gaat de boeken in als bijzonder! 1400 medewerkers online door Corona, maar wat een geweldig evenement. Vooraf had iedereen een borrelpakket uitgezocht wat thuis werd bezorgd én een keuze gemaakt voor een inspirerende workshop. Bestuursvoorzitter Otto Jelsma sprak iedereen toe, er was een wervelende show van Victor Mids en gave optredens van collega’s, wij noemen dat Step on Stage. Niets dan lovende reacties en zo zie je maar dat je ook online een mooie ervaring met elkaar kunt hebben!

Onderwijsda PROO Leiden KWIK Events

PROO Leiden / Leiderdorp

Elke twee jaar viert PROO Leiden/Leiderdorp de Onderwijsdag met thema's als: 'Wat is het verhaal van jouw school?'. Tijdens deze dag komen bijna 600 werknemers van verschillende scholen in Leiden en Leiderdorp samen voor een inspirerende dag gevuld met een plenaire sessie, leerzame workshops en lezingen, een heerlijke lunch  en de dag wordt uiteraard afgesloten met een borrel met heerlijke hapjes en drankjes, waarbij zelfs de voetjes van de vloer gaan met live muziek. Een groot feest dus!

Ondewijsdag Hogeschool Leiden KWIK Events

Hogeschool Leiden

De Hogeschool Leiden bestaat al meer dan 25 jaar en dat werd groots gevierd met een Parade in de Hogeschool! Medewerkers, hun familie, oud-medewerkers en relaties troffen elkaar in de school in een geheel andere sfeer. Na het officiële gedeelte volgde de reünie, waarbij de leukste, gekste en mooiste herinneringen werden gedeeld.