top of page

Online Events

Het is belangrijk om zichtbaar en verbonden met elkaar te blijven. De connectie tussen werkgever en werknemers, werknemers onderling, maar ook tussen leverancier en consument is van essentieel belang om samen naar dezelfde doelen te blijven streven én kennis te blijven delen.

Als een live event niet praktisch is hebben wij een online oplossing. Een online event is de uitkomst om toch samen te komen, het wij-gevoel te blijven behouden, te netwerken en om alle werknemers te bedanken voor hun inzet. Dit platform kan geheel naar wens ingevuld worden, met plenaire sessies, besloten workshops en live optredens tijdens de borrel. En het is ook zeker geschikt om de Open Dagen voor het onderwijs te organiseren. Eén van onze klanten gebruikt het platform om 3x per jaar hun medewerkers te trainen gewoon vanaf hun eigen werkplek, thuis of op kantoor. Effectief en efficiënt!

Coenecoop College

Open dagen zijn hele belangijke momenten voor leerlingen die opzoek zijn naar een middelbare school. Door corona kon de bekende traditie om een nieuwe school uit te kiezen niet live gehouden worden. Samen met het team van het Coenecoop College hebben we een digitale versie georganiseeerd. Door het interactieve platform konden de kinderen en ouders de verschillende lokalen bezoeken en gesprekken voeren met de docenten.

DHL global forwarding

DHL

Medewerkers moeten getraind worden, pandemie of niet. DHL Global Forwarding heeft in 2021 de medewerkers online getraind vanuit de XR studio. Deze opzet heeft hoog gescoord en over een zelfde opzet in 2022 wordt weer gedacht.

Nieuwjaarsreceptie gemeente leiden

Wij hebben in 2019-2020  de eerste online nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiden georganiseerd. De online gasten bezochten de verschillende wethouders en uiteraard ontbraken de Leidse artiesten ook niet.

 

Van de 1200 leidenaren die online aanwezig waren hebben we veel complimenten ontvangen. Vele gaven aan hoe ze nog nooit eerder de receptie hadden bezocht maar op deze mannier erbij konden zijn. Een prachtig voorbeeld van een online oplossing met een interactief platform.

Enthousiast geworden of heb je nog extra vragen? Neem dan contact met ons op en dan plannen we een brainstorm in, live of online, onder het genot van een kopje koffie.  

bottom of page