top of page

Blog: "Dit is niet de beste tijd om een evenementenburo te starten"

"Dit is niet de beste tijd om een evenementenburo te starten”. De medewerker van de Kamer van Koophandel keek mij zorgelijk aan in november 2001, zeven weken na 9/11.


Nu weten de meeste mensen wel dat ik redelijk eigenwijs kan zijn en dus ook hierin. Schrijft u mij maar in was mijn antwoord. Nu bijna 22 jaar later heb ik daar geen moment spijt van gehad. We hebben geweldige projecten en producties mogen verzorgen voor dierbare klanten en relaties. Toppers van teamleden aan boord gehad die met veel passie, geduld en enthousiasme KWIK hebben gemaakt tot wat we nu zijn.

Was het alleen maar feest? Nee natuurlijk niet. Een bankencrisis en een coronatijdperk hebben er stevig ingehakt maar dat heeft mij nooit doen besluiten om niet door te gaan. En er zijn ook leuke andere connecties gemaakt. Zo waren we nauw betrokken bij Rrrollend Food Festivals en hebben we ook dit jaar weer drie Gin & Rum Festivals georganiseerd. Voor 2024 zijn we al met de voorbereidingen bezig. Sinds 2022 verzorgen wij ook uitvaarten, Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding, heel mooi om dat te mogen doen.


De tweede helft 2023 staat bol van mooie opdrachten: een congres op Papendal, een jubileum van de Universiteit Leiden FSW, het lustrum van het Stedelijk Gymnasium en de opening van twee nieuwe sportaccommodaties in Leiden. Eén ding is zeker, ik ben blij dat ik toen niet geluisterd heb.


- Trudy Kwik

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page