top of page

Friends for ever!

De één ken ik al mijn hele leven. Marja de Lange, haar moeder Sieni en mijn mama waren gelijktijdig zwanger. Net verhuisd naar een nieuwbouwwijk in Leiden trokken ze veel met elkaar op. Tot de dood van Sieni een aantal jaren geleden.

Met de ander, Judy van Ruiten, heb ik lang bij DHL Express gewerkt waar dus 40 jaar geleden een fijne vriendschap uit is ontstaan. Onze mannen zijn ook vrienden geworden dus je begrijpt dat hier gezellige avonden, weekenden en mooie gesprekken het gevolg zijn. Tot op de dag van vandaag.


Zakelijk heb ik ook veel lange relaties. Leveranciers die ik koester omdat ze altijd voor je klaarstaan. Met Ruud Haamke heb ik mooie producties verzorgd, nooit een ‘nee dat kan niet’ waardoor we het maximale voor een klant eruit halen. Of bijvoorbeeld Franck Fielemon. Nu al jaren directeur van Omzetcoach.nl maar ik ken hem al van ver daarvoor. Mijn allereerste baantje was in de sigarenwinkel van zijn ouders. Later werd hij mijn collega bij DHL en nu werken we veel samen. Binnenkort weer de organisatie van #LINK2024. Ik bel hem regelmatig. Even bijkletsen en energie krijgen van zijn tientallen ideeën die hij met gemak uit zijn mouw tevoorschijn tovert.


En natuurlijk met mijn klanten. Met een aantal heb ik een lange werkrelatie. Zij komen regelmatig terug voor mooie opdrachten. En met nieuwe klanten probeer ik dat natuurlijk ook weer op te bouwen. Trots op de komende producties voor De Roo, Stedelijk Gymnasium Leiden, Innoord, Zilveren Kruis en Naktuinbouw.


Van de week waren de eerste zonnestralen én geen regendruppels te zien. Met die ‘oude’ vriendinnen snel gebeld en afgesproken. Vier de lente riepen we toen we zaten. En dat we dat nog maar heel lang mogen doen!6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page