top of page

It’s beginning to look like XMAS!

Ik ben nu bijna twee weken terug vanuit een zonnig Spanje en geloof mij, dit weer in Nederland went nooit. Van een soort hittegolf naar storm Ciaran is best een grote stap. Overigens is van super relaxen naar weer in de volle versnelling is ook best wennen.


Maar we hebben leuke opdrachten tot het einde van het jaar en veel afspraken voor producties in 2024 en dat maakt ook weer veel goed.

En, het is ook nog eens bijna kerst. Traditiegetrouw, alhoewel dit mij best wel wat jaren heeft gekost om manlief te overtuigen om zo vroeg te starten, veranderen we ons huis op Sinterklaasavond in kerstsfeer. De kerstafdelingen bij de tuincentra staan er al in volle kerstglorie bij, betekent dat ik mij echt heel erg moet inhouden om niet nu al de lampjes en ballen uit de dozen te halen. De kerstmenu's zijn ook al klaar, we gaan veel familie en lieve vrienden zien en vooral heel erg genieten. Ik ben niet zo'n oud & nieuw mens maar ook daar gaan we dit jaar een feestje van maken.


Veel geleerd van mijn lieve vriendin die op dit moment een stevige strijd met haar lichaam voert. LEEF NU heeft ze op haar arm laten zetten en dat advies neem ik ter harte ❤.
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page