top of page

Kan niet wachten!

Het is een grauwe, natte zondagmiddag. Sint is in het land, de eerste sfeerlichten zijn zichtbaar maar de kerstboom staat nog niet. Dat is namelijk een soort eeuwige strijd met manlief, wanneer zetten we ‘m neer? Ik wil het steeds vroeger. Dit jaar wordt het drie december, ik ben echt aan het aftellen.

Het is niet alleen vies weer er is ook van alles in de wereld aan de hand. Vreselijke oorlogen en een verkiezingsuitkomst waardoor we nog meer verdeeld raken. What a world……

In deze tijd ben ik ook bezig om de pijplijn te bekijken voor 2024. Is deze al genoeg gevuld? Na een zakelijk goed 2023, heerlijk na een slechte periode door corona, is en blijft dat altijd weer spannend. Creatief zoeken naar kansen met mijn team, oude relaties weer eens bellen en inspelen op de actualiteit. Er staan al een paar mooie opdrachten dus ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Nog even knallen met z’n allen, een leuk teamuitje in het verschiet en dan heel erg genieten van die gezellige kersttijd, ik kan echt niet wachten!
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page