top of page

Meld je aan voor het Business Soccer Event

Bedrijven uit de regio Leiden krijgen een eigen voetbaltoernooi. Op vrijdag 12 mei organiseert KWIK events & relatiemarketing samen met LeidenAmateurVoetbal (LAV) een sportief businesstoernooi op het terrein van Lugdunum aan de Oegstgeesterweg. Na afloop is er een barbecue met alle gelegenheid om gezellig te netwerken. En als het een succes wordt gaan we het jaarlijks terug laten komen!


Het idee achter het toernooi is niet nieuw. “In 2011 en 2012 hebben wij al eens een soortgelijk toernooi georganiseerd. “Dat was een groot succes, maar op de een of andere manier is dat weer in de vergetelheid geraakt” vertelt Trudy. Tot afgelopen najaar, toen wij van een bedrijf de vraag kregen of er weer eens zo’n toernooi gehouden kon worden.


Het toernooi wordt gehouden met teams van vijf tegen vijf, met een keeper en vier veldspelers. “We hopen op teams van ongeveer acht spelers, zodat ze een beetje kunnen doorwisselen”, merkt Kwik op. We hebben de Leidse bedrijven benaderd, maar alle bedrijven uit de Leidse regio zijn welkom. En uiteraard verwachten een grote schare fans. Sporten en netwerken, een goede combinatie!


Is jouw bedrijf of afdeling klaar om zich sportief te meten met anderen? Kijk voor meer informatie én meld je aan: https://forms.gle/gwbYnwHgFP2cieh5A


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page