top of page

One day I fly away…..

Lang geleden werkte ik bij het Hans Menken Bowlingcentrum in Leiden. Met een vroege dienst, nog zonder klanten, waren Hans en ik vaak samen. Ons favoriete nummer was One day I fly away van Randy Crawford. Snoeihard, lekker meezingen en dromen over mooie reizen.


Nu zoveel jaar later heb ik het nummer weer op mijn oren. In het vliegtuig op weg naar de Spaanse zon. Na stoere producties de afgelopen weken met als afsluiter de opening van de nieuwe sportaccommodaties in Leiden. Drie shows met allemaal vrijwilligers, sporters en verenigingen, met als spetterend einde een lasershow. Het was een feestje om dit te mogen organiseren! Samen met mijn team, wat hebben we hard gewerkt, grote dank!


En nu even helemaal niets, nou ja bijna niets. Genieten van het mooie huis, het warme weer, lieve vrienden, het lekkere eten en natuurlijk de sangria ….. een beetje werken maar zeker niet te veel!


Ik meld mij weer elders….geheel vrijblijvend overigens, adios!


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page