top of page

Online onderwijsdag voor ProoleidenProo Leiden-Leiderdorp verzorgt onderwijs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in Leiden en Leiderdorp. Op donderdag 24 maart hebben wij een online onderwijsdag georganiseerd voor de 530 medewerkers. De studio was op een bijzonder locatie: ECC Leiden in een leegstaand zwembad. Tijd om een duikje te nemen in de onderwijsdag:


De onderwijsdag begon met een kritisch openingsgesprek over burgerschap met diverse interessante tafelgasten zoals Karim Amghar, Marton de Pinth, Rinaldo Keur, Sarita Bajnath en Diewertje de Graaff. Ook kwamen hoogleraren Hans Kaldenbach en Margiet Sitskoorn aan het woord om diverse onderwerpen te bespreken.


Tijd voor de lunch, op 23 verschillende locaties werden er lunchpakketjes geleverd voor de medewerkers door Dames Dietz. Zo kon iedereen genieten van de kwaliteit van 'een KWIK evenement' alleen dan vanuit het comfort van je eigen locatie. Na de lunch kon elke medewerker uit één van de twaalf interactieve online workshops kiezen. Zo kon je kiezen uit een les bodypercussie, een gesprek over kinderarmoede of een informatieve sessie over constructief debatteren.


Het evenement werd afgesloten door wat mooie woorden van Karim Amghar. Kortom, het was een leerzame en interactieve dag.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page