top of page

Organiseren is meer dan het geven van een feestje!

Van mijn vader heb ik het afgekeken. Hij was organisator en journalist dus dat wilde ik ook graag doen. Op school liep ik met het klassenboek en als er iets geregeld moest worden stond ik vooraan. Helaas werd ik drie keer uitgeloot bij de School voor de Journalistiek en ben ik bij DHL Express terechtgekomen. Niet die geel/rode combi van nu maar de rood/witte variant. Het heeft mij een mooie carrière opgeleverd, vrienden voor het leven én ik mocht mij daar ook met evenementen bemoeien voor klanten én medewerkers.


Toen ik na bijna twintig jaar werken stopte bij DHL was het voor mij geen vraag wat ik zou gaan doen. Mijn eigen evenementenburo in de zakelijke dienstverlening. En zo ben je dan opeens bijna drieëntwintig jaar verder. Ik heb hele mooie evenementen mogen produceren. Van groot tot klein, in mijn hometown Leiden maar ook ver daar buiten. Voor fijne klanten en met geweldige medewerkers, KWIKKIES met onvergetelijke herinneringen! Niets was en is ons nog steeds te dol. Niet voor niets is de pay-off KWIK MAAKT VERSCHIL.


Maar er is meer. In de publieke sector organiseren we inmiddels succesvolle Gin & Rum Festivals. Meer dan 25 vertegenwoordigers van merken vertellen met passie over hun producten. Er wordt geproefd, gesnoept, gedanst en vooral genoten. Wil je zo’n festival eens meemaken? Stuur mij een berichtje en ik stuur je een ticket!


Door corona hebben onze bedrijven een fikse klap gekregen. Maar ik ben niet stil gaan zitten, dat zit niet in mijn aard. Ik ben opleidingen gaan volgen en sinds 2022 erkend Vertrouwenspersoon. Ik heb mij aangesloten bij ROTS Vertrouwenspersonen en heb inmiddels een aantal klanten waar ik aan het werk ben. Boeiend en dankbaar werk.


En de andere opleiding was Uitvaartbegeleider. Een wens die ik al had sinds het overlijden van mijn papa in 2007 maar waar het maar niet van kwam. En toen opeens was die ruimte er. Sinds 2022 heb ik mijn bedrijf opgericht: Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding. Een prachtig beroep waardoor ik heel veel families heb mogen begeleiden. Geen standaard uitvaarten maar allemaal op maat, volgens de wens van de overledene en de familie. Ik krijg regelmatig de vraag of dit niet heel zwaar is of anders dan een zakelijk evenement organiseren. Mijn antwoord luidt dan: “Absoluut niet, het is immers ook een evenement. Of het nu een feest is van je werk, een festival of een uitvaart van een dierbare is. Uiteindelijk moet je ’s avonds op de bank tegen elkaar zeggen dat het goed geregeld was”.


En zo ben ik dus bezig met diverse opdrachten maar allemaal met dezelfde passie, het enthousiasme en het inlevingsvermogen die daarbij hoort.

Wil je eens kijken wat ik allemaal doe?


KWIK events & relatiemarketing: https://www.kwik.eu/

Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding: https://www.samendichtbijuitvaartbegeleiding.nl/


Over dit alles én een vleugje privé schijf ik regelmatig op LinkedIn. Leuk om te connecten, dus stuur mij een verzoek als we nog niet connected zijn: https://www.linkedin.com/in/trudykwik/


Met een positieve glimlach,

Trudy Kwik
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page