top of page

Serious Business!

Januari, en eigenlijk tot half februari, leek wel te bestaan uit feestjes. Nieuwjaarsbijeenkomsten, verjaardagen in eigen omgeving en borrels van vrienden. Werd er dan niet gewerkt? Tuurlijk wel, en hard ook!


Voor het Zilveren Kruis hebben we bij diverse grote bedrijven ondersteuning gegeven met de Wellpoint. Medewerkers kunnen verschillende medische checks laten verrichten en dat is heel populair. We organiseren het afscheid van de Managing Partner van de De Roo op 29 februari. Samen met een paar collega’s neemt Peter Heerschop op een ludieke wijze zijn carrière door, ik kijk er naar uit!


En morgen moet ik mijn tekst aanleveren voor het magazine van LINK2024. Samen met Cinda. - Magazine Queen hebben we het idee opgepakt dat alle deelnemers op 6 maart een magazine meekrijgen over alle sprekers van die dag, en dat zijn er veel! Het event is bijna uitverkocht, wij zijn bezig met het draaiboek en alle productiezaken die daarbij komen kijken. Een mooi initiatief van Franck Fielemon dat nu voor de tweede keer plaats gaat vinden. Wil je beter worden op LinkedIn en weten hoe je dat moet doen? Er zijn nog vier tickets te krijgen, ga dan naar link2024.nl


En nu? Eerst het weekend afmaken. Relaxen, sport kijken, met vrienden eten en energie maken voor een drukke week!



4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page