top of page

Werken in de tropen met een KWIKKIE!

Toen ik kwam werken bij KWIK events & relatiemarketing vroeg ik direct of ik af en toe een lange en verre reis mocht gaan maken. “Ja hoor”, zolang het werk waar je verantwoordelijk voor bent maar gedaan wordt.


En dus heb ik voor dit jaar deze reis gepland naar Thailand en Australië, een vorm van rondreizen en een vriend ontmoeten in Sydney. Via een vriendin kon ik aan een kleine laptop komen, handig en handzaam om mee te nemen. Ik ben nu ruim 2 weken onderweg van de in totaal 9 weken vakantie. 2 x per week log ik in en doe het werk dat gedaan moet worden. Facturen verwerken, zorgen voor betaling maar ook het opmaken van facturen voor onze crediteuren.En dan lijkt het ineens of ik gewoon aan het werk ben, al is het hier ruim 30 graden en heb ik 6 uur tijdsverschil.


Ik reis nog even door en verder!  

 

Remko x9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page