Teambuilding vanuit huis

Het is voor velen van ons geen gemakkelijke periode. Werkzaamheden staan stil en we raken steeds meer geïsoleerd van elkaar. Bezoekjes en daarmee sociaal contact zijn deze dagen minimaal en frisse buitenlucht is schaars. Gelukkig duiken er ook steeds meer mooie en positieve geluiden en initiatieven op: samen staan we sterk!

 

Natuurlijk willen wij ook ons steentje bijdragen om elkaar een hart onder de riem te steken én elkaar te helpen waar nodig en mogelijk! Nu iedereen thuis werkt en de videocalls vrijwel onze enige contactmomenten zijn is het soms lastig dat echte teamgevoel te behouden. Je hoort nu ook steeds meer om je heen dat mensen kantoor beginnen te missen en zo ook hun collega’s en de gezelligheid!

 

Wij hebben daarom een digitale brainstorm gehouden en een lijst met tips bedacht en opgesteld om ook in deze tijden het team bij elkaar te houden. Teambuilding op afstand en dus ook die vertrouwde gezelligheid – op afstand!

Benieuwd naar deze tips? Vul dan onderstaand Formulier in met jouw gegevens en we sturen de tips meteen op.

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Proudly created by Andrea Bosch

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom, uiteraard op 1,5 meter. We kunnen ook via Teams een brainstorm afspreken, effectief en efficiënt!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact op!

Iets weten? Vraag het gerust!
071 513 77 75  //  info@kwik.eu

Delftse Jaagpad 7

2324 AA Leiden

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: