top of page

Winkelcentrum marketing

Het is tegenwoordig lastig voor winkelcentra en -gebieden om voldoende fysieke bezoekers aan te trekken en online en offline zichtbaar te blijven. Wij mogen ons trotse partner noemen van meerdere winkelcentra in Nederland, waar wij met passie het entertainment, de aankleding en alle online uitingen verzorgen. Wij ontzorgen de eigenaren en winkeliersverenigingen volledig. Zo zorgen wij ervoor dat zij vindbaar zijn én blijven op Google en Social Media en dat er voldoende reuring is in het winkelcentrum. of het gebied. weg Wij geven lege etalages een leuk thema wat sfeer geeft in het centrum waardoor bezoekers met een glimlach langslopen.

   

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in event organisatie, zo ook in winkelcentrummarketing. Wij werken voor klanten als de Lange Voort Oegstgeest en de Rozenhof in Zaandam.  


 
Wij ontzorgen in: 

  • Website bouwen 

  • Website beheer 

  • Social media beheer 

  • Online en offline marketing 

  • Budgetbeheer 

  • Marketing (online en offline) 

  • Entertainment op maat 

  • Nieuwsbrieven 

  • Communicatie dmv een eigen intranet 

  • Fotografie 

Wintertafereel-Winkelcentrum-marketing.JPG

Een greep uit onze activiteiten

Winkelcentrum entertainment

Entertainment

Elke ondernemer wil het winkelende publiek graag zo lang mogelijk in het winkelcentrum of in de winkelstraat houden. Daar zorgen wij voor door gaaf entertainment voor jong en oud langs te laten komen. Dit kan klein zijn in de vorm van een verkleed duo die goodies uitdelen of een springkussen voor de kids, maar ook groot in de vorm van bijvoorbeeld een ijsbaan of een foodfestival, je kunt het zo gek niet bedenken! 

Website winkelcentrum

Marketing en communicatie

Wij bieden allerlei verschillende vormen van marketing en communicatie aan. Zo ontwerpen en beheren wij websites en social media accounts van onze klanten en verzorgen wij daarbij zowel de online als offline advertenties, schrijven wij persberichten en verzorgen de posters rondom alle leuke activiteiten. Van design tot teksten schrijven tot drukken: u roept maar en wij doen! Nieuwe huisstijl of logo nodig? Ook dat kunnen wij! 

Sfeerbeleving Winkelcentrum

Sfeerbeleving

Om de ultieme beleving en sfeer tijdens het winkelen te creëren is aankleding heel belangrijk. Rondom feestdagen zorgen wij ervoor dat het winkelcentrum of de winkelstraat er knus en gezellig uitziet! Ook het onprettige aanzicht van leegstand kan worden opgelost door te met raamstickers de ruimte af te plakken, tijdelijk een leuke pop-upruimte te plaatsen met bijvoorbeeld een knutselhoek of voor een andere vorm van kunst te kiezen voor de ramen, zoals beletteren. 

 

bottom of page