.

KWIK is gespecialiseerd in het organiseren van congressen. We denken mee met het inhoudelijke deel, en helpen bij het opzetten van een gestroomlijnd en energiek programma en alle praktische zaken die hier bij komen kijken. 

Congressen

Een congres met diverse workshops/deelsessies is altijd een enorme puzzel. Door de jaren heen hebben wij voor diverse opdrachtgevers verschillende soorten congressen georganiseerd. Van een onderwijsdag van 400 personen tot een 2-daags internationaal symposium voor 1000 psychologen. Door middel van de juiste partners bij de juiste opdrachten te betrekken weten wij een perfect georganiseerd congres aan te bieden. Voor een op maat gemaakte registratiewebsite, het (ludiek) inrichten van de ruimte, de juiste techniekleverancier en de totale planning voor de dag, zijn wij hét bureau die u helpt om een perfect congres te organiseren.

 

Congressen

Een congres bestaat uit veel vormen, belangrijk is om dit goed te organiseren!

Contact

KWIK is gevestigd in Leiden, met uitzicht op het water. U bent van harte welkom. We spreken ook graag af op locatie. Bij u, de ruimte voor uw toekomstig feest of op een andere inspirerende plek.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vul dit formulier in of neem contact op via:

KWIK Events & Relatiemarketing
Delfste Jaagpad 7
2324 AA Leiden
071 513 77 75
info@kwik.eu

Iets weten? Vraag het gerust!

Versturen

Kwik Events & Relatiemarketing
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden


Telefoon: 071 513 77 75
Fax: 084 745 96 81
info@kwik.eu