top of page

"Ontmoet, Beleef, Herinner"

Wij zijn een evenementenbureau, gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van zowel kleinschalige als grotere evenementen en het ondersteunen van relatie- & marketingactiviteiten. We hebben ruime ervaring op creatief, tekstueel en productievlak. Nu we ons ook hebben ontwikkeld in de online evenementen zijn wij de juiste partner! 

In dit overzicht vind je alle informatie over wat wij al eerder hebben gedaan en wat wij aan kunnen bieden voor verschillende soorten evenementen met verschillende budgetten. De genoemde prijzen zijn dus voorbeelden waarin, indien gewenst, nog geschoven kan worden. Plan daarom vooral een gesprek met ons in zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen! 

100 van Sander.jpg

​​Er zijn veel voordelen aan online events zo kan je connecties maken met iedereen over de wereld, het is een duurzamer alternatief en natuurlijk in deze onzekere corona tijd is het zeker dat je evenement kan doorgaan! Ook hoeft een online event niet af te nemen van de ervaring. Wij hebben namelijk fantastische oplossingen klaar staan om uw online evenement een daverend succes te maken.  Voor voorbeelden van online events klik op meer lezen. 

IMG_8984.JPG

Het is lastig voor winkelcentra en -gebieden om voldoende fysieke bezoekers aan te trekken en online en offline zichtbaar te blijven.  Toch door goeie online en offline-initiatieven uit te voeren kan uw winkelcentrum genoeg reuring, sfeer en vindbaarheid verkrijgen. KWIK helpt u hierbij! Voor voorbeelden van winkelcentrum marketing klik op meer lezen.  

TK Victor.jpeg

Het organiseren van onderwijsdagen staat in het teken van alle evenementen die zorgen dat het schooljaar verloopt zoals nodig is. Hier kunt u denken aan het samen komen met collega's om moraal te verhogen, de opening van het nieuwe schooljaar, nieuwe plannen te presenteren of een reunie te organiseren. KWIK wilt u zoveel mogelijk ontzorgen van de organisatorische activiteiten. Voor voorbeelden van onderwijsdagen klik op meer lezen.

Onderwijsdagen-Kwik.jpg

In de b2b industrie zijn evenementen een groot en belangrijk onderdeel.    

Bij KWIK willen wij uw zo veel mogelijk ontzorgen van het organiseren van deze waardevolle evenementen. Uiteraard met als doel dat uw bedrijfsfeest of corporate evenement perfect te laten verlopen zodat u uw doelen bereikt. Voor voorbeelden van corporate events klik op meer lezen.  

DSC_4966.JPG

KWIK kunt u ontzorgen tijdens het organiseren van uw evenement! De productie van evenementen brengen veel vragen teweeg en kan zorgen voor veel stres. Echter, kunnen wij helpen waarbij nodig om te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Hierbij kunnen wij helpen met het maken en beheren van het draaiboek, vergunning aanvragen, de evenementen checklist aanleveren, de inzet van personeel regelen en assisteren met de techniekcheck. Voor voorbeelden van evenementen producties klik op meer lezen.

    

Sport Events

Wil jij jouw eigen event organiseren en kan je daarvoor wel een beetje inspiratie gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Door de jaren heen hebben wij al vele concept events gecreëerd en met succes tot leven laten komen. Dus kom bij ons langs voor een flinke portie creativiteit! Voor voorbeelden klik op meer lezen

Festival-Rrrollend-Kwik.png

Heb je iets te vieren en ben je de standaard borrels ook zat? Kies dan voor een eigen festival op maat! Stel je voor… op jouw eigen locatie een Food Festival met foodtrucks, een podium met live optredens en een bar met cocktails, speciaal biertjes en heerlijke wijnen. Alles geheel naar jouw wens; van kleuren, tot thema tot activiteiten. Leuk natuurlijk maar wat houdt dit precies voor u in? Wij van KWIK ontzorgen jullie volledig van alle organisatorische activiteiten.. Voor voorbeelden van festivals op maat klik op meer lezen.

Online marketing.jpg

B2b marketing, ofwel online zichtbaar zijn, is ontzettend belangrijk als jij zoveel mogelijk nieuwe klanten wil aantrekken.  KWIK kunt u hierbij ontzorgen doormiddel van het bouwen van een website, het beheer van sociale mediakanalen en de website, SEO-optimalisatie, online advertising, blogs en teksten schrijven, nieuwsbrieven maken, en de B2b branding en marketing. Voor voorbeelden van online marketingactiviteiten klik op meer lezen.

        

teaser mag4.png

Een magazine kennen we natuurlijk allemaal, sinds vorig jaar houden wij ons ook bezig met het maken van tijdschriften. Het is een geweldige communicatie- en marketingtool. Het vieren van een jubileumjaar, nieuwsbrieven, flyers of een mooi afscheidsblad van een collega? Er is heel veel mogelijk met een magazine. Wij kunnen de volledige productie draaien; de lay-out, de fotografie, de interviews en het redigeren van de teksten. Wat kunnen wij voor u maken? Voor voorbeelden klik op meer lezen. 

bottom of page